Recuerdos.

Somos un instituto que hace muchas cosas interesantes, divertidas, creativas. . . En muchos centros sucede esto mismo, lo sabemos. Pero también somos conscientes de que hacer memoria histórica es importante. Nuestra intención es poder recoger algunas de estas experiencias. Ya contamos con una revista y una página web fantásticas y pretendemos trabajar en esta misma dirección. La finalidad no es otra que jugar una vez más con las letras, con las palabras, con las imágenes, con los sonidos, con los colores. . . y a través de ellos comunicar, compartir, ilusionarnos y recrear momentos mágicos del mundo de la enseñanza. El objetivo es hacerlo a través de la fantástica mirada de los alumnos. Con su ingenio y su percepción iremos construyendo este blog.

dilluns, 22 de juny del 2015

KAMUYOT


Coreografia d’Ohad Naharin interpretada pels alumnes de la companyia IT Dansa
Sortida dels alumnes de 2n de batxillerat d’arts escèniques, música i dansa, curs 2013-2014

“Si us plau apaguin els mòbils, benvinguts a Kamuyot”. Aquestes van ser les paraules prèvies a l’espectacle. De ben segur que cap de nosaltres sabia què esperar d’aquell show, però puc afirmar amb total seguretat que no era res que poguessim imaginar.
Avui en dia vivim en una societat relativament interessada per la cultura, ens creiem promotors de l’art pel simple fet d’assistir a algunes exposicions o per haver vist algun documental sobre alguna disciplina artística. Tenim tants mitjans al nostre abast, que la idea d’anar al teatre o als museus ens sembla poc pràctica i, evidentment, en les nostres vides accelerades i ultraocupades, és impossible trobar temps per aquestes coses. A més un cop allà, passarem a ser simples espectadors de l’espectacle i, si és així, llavors potser qualsevol pot ocupar el nostre lloc. Si les teves espectatives vers Kamuyot són semblants a les que acabo de descriure, llavors sento dir-te que estas molt equivocat.
En primer lloc et trobaràs amb l’estranya sensació de formar part de l’escenari, hauràs de fer dos papers: espectador i intèrpret. Si el primer no et sorprèn, espera a preguntar-te de què va l’espectacle. El teu cap serà assaltat per un seguit de teories i quan creguis que tens la solució, el ritme canviarà i hauràs de començar de zero, anant més enllà perquè és aqui on radica la màgia de la dansa contemporània: en el que és capaç de transmetre, deixant així obert un món de possibilitats.

Rebeca Palomino 2n Batxillerat C curs 2013-2014



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada